Welkom terug bij Shitzooi!

Vorige week kreeg je deze mail van de bank:

DE PROVINCIALE BANK

Beste Lara Verstraten,

Wij hebben een melding ontvangen van betrokkenheid van uw rekening bij fraude. Naar aanleiding van deze melding hebben wij uw rekening geblokkeerd.

Het gaat om een transactie van €5000. Het frauduleus overboeken van een bedrag naar een bepaald rekeningnummer gebeurt niet zonder reden; het doel is om dat bedrag in handen te krijgen. Daarbij is van belang dat zoiets alleen mogelijk is met medewerking van de rekeninghouder, die het bedrag ontvangt. Dit rechtvaardigt dan ook het vermoeden dat u betrokken bent geweest bij de fraude, of de fraude op enigerlei wijze heeft gefaciliteerd door bijvoorbeeld uw rekening of bankpas aan een derde af te staan.

Middels deze brief willen wij u verzoeken een afspraak te maken met uw bank om een verklaring te geven waarom uw rekening begunstigde is van een frauduleuze overboeking. 

Wij verzoeken u binnen twee weken na ontvangst van deze brief contact met ons op te nemen. Zelf bellen wij vandaag nog naar uw ouderlijk huis omdat u volgens onze gegevens onder de 18 bent, en dus nog minderjarig.

Vriendelijke groeten,

De Provinciale Bank 

Je bent je rekening kwijt!

Probeer een nieuwe rekening te openen bij een andere bank.