Welkom op het Sexting Portaal.

Shitzooi: Sexting draait om een pikant filmpje dat Juul ooit met haar vriendje Sem deelde. Deze is uitgelekt en prijkt inmiddels op meerdere pornosites.

Scholieren kruipen het ene lesuur in de huid van een rechercheur om de zaak op te lossen. Het andere lesuur krijgen zij voorlichting van het jongerenwerk en Halt.

In dit portaal vind je alle informatie die je nodig hebt om de lessen Shitzooi: Sexting te draaien.

Voordat de lessen beginnen..

De eerste les wordt met voorkeur gegeven door de lokale politie. Neem voor het organiseren van de les contact op met de bij jullie school betrokken wijk- of jeugdagent.

De tweede les wordt met voorkeur gegeven door het jongerenwerk en Halt. Ook hiervoor geld dat je zelf contact op moet nemen met het jongerenwerk en Halt.

Les 1: Interactieve videogame

Hoe ziet een les Shitzooi: Sexting van de politie eruit? Dat laten we je zien in de volgende clip. Hier kan je een hele les bekijken, gegeven op een school in Katwijk

Voor het spelen van het spel zijn er wat voorbereidingen nodig. Lees de technische handleiding door. Stap 1 en 2 zijn alleen van toepassing als het basisteam bij jou in de buurt beschikt over het Shitzooi: Sexting pakket. Anders is alleen stap 3 van belang.

Nu alles is voorbereid kan je aan de slag, succes!

Les 2: Voorlichting door Halt en Jongerenwerk

Hoe ziet de voorlichting Shitzooi: Sexting van het jongerenwerk en Halt eruit? Dat laten we je zien in de volgende clip. Hier kan je een hele les bekijken, gegeven op een school in Katwijk

Voor het geven van de voorlichting heb je natuurlijk wat meer informatie nodig. Met de onderstaande knoppen kan je de handleiding en de presentatie downloaden. Succes!

Lespakket SEXTING aanvragen